Aya Nielsen

(88 stemmer, gennemsnit 4.57 af 5)

Aya Nielsen aka Aya HolmesAya Nielsen (født 1980)
Højde/vægt: 1,63  cm og 48 kg 

også kendt som Aya Holmes/Aya Pedersen/Aya Saito og Eva er en dansk stripper og nøgenmodel, der også har medvirket i en række svenske hardcore-sexfilm.

Mange mener at Aya Nielsen er en af de frækkeste piger der hidtil har været i den danske pornobranche.

 

  

 

Danske Aya lidt for lækker og har et par uimodståelige, store, naturlige bryster! Hun har været stripper og har medvirket i en del Danske og Svenske pornofilm. Aya er en rigtig charmetrold, som elsker sex.

Aya Nielsen har optrådt som stripper og stået model i flere danske medier, bla i se og hør. Se billeder >

Filmografi
Lustgården (2000)
Ridskolan (2001)
Lolitans sommarlov (2001)
Vikingalegenden (2001)
Nordiska nybörjare 5 (2002)
Svensk lusta (2002)
150 Nordiska kaskader (2002)
Nordiska nybörjare 6 (2002)
Ridskolan 2: Sexskolan (2003)
En Viking i Hollywood (2003)

Se film med Aya hvor hun stripper, onanere og sutter pik igen og igen...

Aya Nielsen, Aya Holmes, danish, www.insideaya.dk, StripperAya

 

Aya Nielsen har også stået model til online magasinet Met Art



GALLERI

 

 

 

 

 



Hun anses af mange pornokendere, for at være en af de frækkeste danske pornostjerner i nyere tid. Aya har dog ikke været aktiv i skandinavisk porno siden 2003.

FRÆK PORNOFILM MED AYA HOLMES DER LEGER MED SIG SELV TIL HUN KOMMER

FILMKLIP FRA FILMEN SWEDEN 2 HVOR HUN SUTTER PIK OG SLUGER SPERMEN!

SE PORNO VIDEOKLIP MED AYA! HUN SUTTER EN STOR PIK OG RIDER DEN HÅRDT!

SE MERE MED AYA HER...

 


DEL OG GEM
 



Danmarks fr�kkeste sex-toplist Links til Dansk Erotik PLUS meget mere...