Anne Magle

Anna MagleAnne Magle er en dansk retro pornomodel, der var aktiv i 1970'erne.

Hun har medvirket i film under navnene Anne Anderson, Ann Forward, Anna Karenya og Anne von Lindberger. Har bla. været med i flere af de danske sengekantsfilm.

 

 

 

Anne Magle Anne Anderson, Ann Forward, Anna Karenya og Anne von Lindberger

Filmografi

I Løvens tegn (1976)
Kärleksvirveln (1977)
Ta mej i dalen (1977)
Agent 69 Jensen i Skorpionens tegn (1977)
Molly (1977)
Hot Cookies (1977)
Heiße Feigen (1978)
Massagesalon Elvira (1978)
Die Munteren Sexspiele unserer Nachbarn (1978)
Star Virgin (1979)
KØB DVDSEXFILM MED HOPLA PÅ SENGEKANTET

GAMLE DANSKE SENGEKANTS FILM

FRA FILMEN HEISSE FEIGEN
Sylvia Engelmann
Angelika Reschner
Anne Magle as Anne Anderson
Dominique plays a disco dancer
Jane Iwanoff
Johanna Ebertseder disco scene b/b/g on bar
Karin Hofmann

Se video-klip fra "Les Belles dames du temps jadis" med Anne Magle.
Se video-klip fra "Hon älskade en sommar" med Anne Magle og Sonja Rivera.
Se video-klip fra "Ta mej i dalen" med Anne Magle.
Se video-klip fra "Heisse Feigen" med Anne Magle.
Se video-klip fra "I Løvens Tegn" med Anne Magle. Skuespiller: Sigrid Horne-Rasmussen, Ann-Marie Berglund, Else Petersen, Anne Magle, Ole Soltoft, Poul Bundgaard, Lizzi Varencke, Werner Hedman, Karl Stegger, William Kisum, Ib Mossin, Gina Janssen, Bent Warburg, Anne Bie Warburg, Judy Gringer.

KØB DVDSEXFILM MED HOPLA PÅ SENGEKANTET
















DEL OG GEM
 




Danmarks fr�kkeste sex-toplist Links til Dansk Erotik PLUS meget mere...